Marketing

Marketing Manager

Budapest

Magyarország

We build our brand around our belief that everyone should have access to better food and higher quality of life. We acquire new customers by winning their trust through superior service, helping their families to run smoothly, and differentiating ourselves with the rich offer of local, fresh, high-quality products.

In order to make customers fall in love with our awesome products and service, we need a great Marketing Manager who determines where the biggest opportunities are and navigates the rest of the business towards them. As a Marketing Manager, you should have in-depth experience and a passion for digital technologies. You will work closely with different teams to ensure consistency through all digital channels. You should also provide forward-thinking ideas to build and maintain a strong company presence. Ultimately, you should be able to drive all marketing efforts to achieve our business objectives. You will be reporting directly to the local CEO and be in direct touch with our Czech parent company and its management.

Strategic and conceptual thinking plays an important part in this role. Key responsibility is to define the competition, the customer and create a brand that our customers will continuously fall in love with. Our customers are the center of our universe and we strive to give them the best customer experience when shopping with us.


A Rohlikról

A Rohlik Közép-Európa piacvezető élelmiszer-webáruháza.

Csehországban, Magyarországon és Ausztriában már jelen vagyunk. Nemsokára Németországban és más országokban is elérhetőek leszünk.

Mit kínálunk

Fejlődésed közös cél

A Kifli gyorsan fejlődik, és erre Neked is lehetőséged van. Nap mint nap új kihívásokkal szembesülsz majd. Olyan problémákat kell majd megoldanod, amelyekkel korábban nem találkoztál. Kihívásokkal teli, izgalmas munkát kínálunk.

Ez nem való mindenkinek, de biztosan imádni fogod, ha szereted, hogy a dolgok haladnak.

Munkád és véleményed valódi érték

A világ egyik legkiválóbb szolgáltatásának kiépítőinek egyike lehetsz. Attól a pillanattól kezdve, hogy csatlakozol hozzánk, közvetlen részt vállalhatsz vásárlóink életének jobbá tételében.

Legyél bármely osztályon, bármely pozícióban, a munkád elengedhetetlen lesz, számítani fog. Ha véleményed van, és nem félsz neki hangot adni, meg fogjuk hallgatni. A vásárló nálunk mindenek felett áll, ezért mindenkit, aki képes javítani a vásárlói élményt, tárt karokkal várunk és támogatunk abban, hogy megoldási javaslattal álljon elő.

Bízunk munkavállalóinkban

Hiszünk az embereinkben. Mindenki el tudja dönteni, honnan kíván dolgozni, és hogy korlátlan számú szabadnapokból hányat vesz igénybe. A lényeg, hogy a munkát el kell végezni, nem számít, honnan.

Elismerő és Fair bérezés

A személyes felelősség elvének megfelelően eltöröltük a rendszeres bónuszokat. Szilárd meggyőződésünk, hogy nem a negyedéves bónusz a lehető legjobb eredményre való ösztönzés. De ne aggódj, nem arról van szó, hogy aprópénzzel fizetünk. A legjobbakat akarjuk alkalmazni, ezért is kínálunk a piac élvonalába számító, fix fizetést.

Visszajelzés alapú kultúra

Értékeljük a véleményedet. Épp ezért indítottuk el peer-to-peer, vagyis munkatársak közötti elismerési rendszerünket, ahol mindenkinek lehetősége nyílik díjazni kollégáinak teljesítményét.

Díjmentes prémium tagság

Dolgozóink egyben nagyra tartott vásárlóink is. Értékeljük visszajelzésedet, és szeretnénk, ha a lehető leggyakrabban használnád a szolgáltatásainkat, ezért prémium tagságot biztosítunk a számodra, teljesen díjmentesen.

Sportkihívások

Nekünk a Kiflinél sosem elég a kihívásokból! Ezért szervezünk sporteseményeket, például futást, biciklizést, túrázást is. Mi az, amit nem érdemes kihagyni a nagyszerű kollégákon kívül? Az ellenállhatatlan díjakat! Nélkülük fele olyan jó sem lenne az egész.

Nagyszerű csapat

Legyen szó kereskedelemről, szoftverfejlesztésről, logisztikáról, üzleti intelligenciáról vagy bármely más szakterületről, mindig kihívásokkal teli környezetben küzdünk a piaci részesedésért, de mindig csapatban. Segítjük egymást, és nem veszítjük szem elől a másik célunkat sem: jól érezni magunkat eközben. Rendszeresen veszünk részt közös termékkóstolásokon, grillezéseken és partikon.

Megfelelő munkahely vagyunk számodra?

Célunk az életben, hogy mások életét jobbá tegyük. Ez a mi küldetésünk. Az élet a Kiflinél kihivásokkal teli, nem való mindenkinek.

Neked megfelel?

Benne vagy?

Írj néhány sort magadról, és beszéljünk!

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ez a személyes adatok feldolgozásához adott hozzájárulás az általános adatvédelmi rendelet (EU) 2016/679 értelmében 5 éves időtartamra szól, és bármikor visszavonhatod azt, és véglegesen törölheted az adott vállalatra vonatkozó személyes adatait ezen a címen joinus@rohlik.group. Ha visszavonod hozzájárulásod, a Rohlik Group a.s. véglegesen törli az összes személyes adatodat. A kiválasztási folyamat kimenetét és nyilvántartását képező jegyzetek csak akkor dolgozhatók fel tovább, ha nem tartalmaznak személyes adatokat.

Az adatfeldolgozáshoz a vállalat harmadik féltől származó szoftvert használ. eszközöket, amelyek tiszteletben tartják az alkalmazandó adatvédelmi törvényeket.

Személyes adataid feldolgozásával jogosult vagy: (i) a személyes adatokhoz való hozzáféréshez; (ii) a pontatlan vagy hamis személyes adatok helyesbítéséhez vagy kiegészítéséhez; (iii) a személyes adatok törléséhez, ha a személyes adatokra már nincs szükség azokhoz a célokhoz, amelyekhez azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték, vagy ha úgy találod, hogy azokat jogellenesen kezelték, (iv) a személyes adatok kezelésének korlátozásához meghatározott esetekben (v) az adatok hordozhatóságához; és (vi) tiltakozás benyújtására, amelyet követően az Te személyes adataidnak kezelése megszűnik, kivéve, ha megállapítást nyer, hogy az adatkezelésnek olyan súlyos jogi okai vannak, amelyek elsőbbséget élveznek a Te érdekeiddel vagy jogaiddal és szabadságoddal szemben, különösen, ha bármely követelés oka végrehajtható; és (vii) a Személyes adatok védelméért felelős hivatalhoz fordulhatsz.

A Rohlik Group a.s. általi adatfeldolgozással kapcsolatos további információkért, beleértve a lehetséges címzetteket is, kérjük, írj a joinus@rohlik.group vagy látogass el www.rohlik.group/Privacy-policy.