• 23 pozíció
  •   ,
  •  
mutatása 0 -ből 0

Nincs ezzel semmi gond, csak tudasd velünk.

Ha most nincs is Neked szóló betöltendő pozíciónk, az nem azt jelenti, hogy nincs Rád szükségünk.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

A jövőbeli sikeres pályázás szándékával, állásra pályázóként hozzájárulok, hogy személyes adataimat a Rohlik Group a.s. és leányvállalatai feldolgozzák, hogy részemre a Rohlik-vállalatoknál nyíló állásajánlatokat vagy álláslehetőségekkel kapcsolatos egyéb információkat küldjenek.

Ez a személyes adatok feldolgozásához adott hozzájárulás az általános adatvédelmi rendelet (EU) 2016/679 értelmében 5 éves időtartamra szól, és Ön bármikor visszavonhatja azt, és véglegesen törölheti az adott vállalatra vonatkozó személyes adatait ezen a címen joinus@rohlik.group. Ha visszavonja hozzájárulását, a Rohlik Group a.s. véglegesen törli az összes személyes adatát. A kiválasztási folyamat kimenetét és nyilvántartását képező jegyzetek csak akkor dolgozhatók fel tovább, ha nem tartalmaznak személyes adatokat.

Az adatfeldolgozáshoz a vállalat harmadik féltől származó szoftvert használ. eszközöket, amelyek tiszteletben tartják az alkalmazandó adatvédelmi törvényeket.

Személyes adatainak feldolgozásával Ön jogosult: (i) a személyes adatokhoz való hozzáféréshez; (ii) a pontatlan vagy hamis személyes adatok helyesbítéséhez vagy kiegészítéséhez; (iii) a személyes adatok törléséhez, ha a személyes adatokra már nincs szükség azokhoz a célokhoz, amelyekhez azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték, vagy ha úgy találja, hogy azokat jogellenesen kezelték, (iv) a személyes adatok kezelésének korlátozásához meghatározott esetekben (v) az adatok hordozhatóságához; és (vi) tiltakozás benyújtására, amelyet követően az Ön személyes adatainak kezelése megszűnik, kivéve, ha megállapítást nyer, hogy az adatkezelésnek olyan súlyos jogos okai vannak, amelyek elsőbbséget élveznek az Ön érdekeivel vagy jogaival és szabadságaival szemben, különösen, ha bármely követelés oka végrehajtható; és (vii) a Személyes adatok védelméért felelős hivatalhoz fordulhat.

A Rohlik Group a.s. általi adatfeldolgozással kapcsolatos további információkért. beleértve a lehetséges címzetteket is, kérjük, forduljon a joinus@rohlik.group vagy látogasson el www.rohlik.group/Privacy-policy.