• 7 pozíció
  •   ,
  •  
0 mutatása 0-ből

NINCS EZZEL SEMMI GOND, CSAK TUDASD VELÜNK.

Ha most nincs is Neked szóló betöltendő pozíciónk, az nem azt jelenti, hogy nincs Rád szükségünk.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ez a személyes adatok feldolgozásához adott hozzájárulás az általános adatvédelmi rendelet (EU) 2016/679 értelmében 5 éves időtartamra szól, és bármikor visszavonhatod azt, és véglegesen törölheted az adott vállalatra vonatkozó személyes adatait ezen a címen joinus@rohlik.group. Ha visszavonod hozzájárulásod, a Rohlik Group a.s. véglegesen törli az összes személyes adatodat. A kiválasztási folyamat kimenetét és nyilvántartását képező jegyzetek csak akkor dolgozhatók fel tovább, ha nem tartalmaznak személyes adatokat.

Az adatfeldolgozáshoz a vállalat harmadik féltől származó szoftvert használ. eszközöket, amelyek tiszteletben tartják az alkalmazandó adatvédelmi törvényeket.

Személyes adataid feldolgozásával jogosult vagy: (i) a személyes adatokhoz való hozzáféréshez; (ii) a pontatlan vagy hamis személyes adatok helyesbítéséhez vagy kiegészítéséhez; (iii) a személyes adatok törléséhez, ha a személyes adatokra már nincs szükség azokhoz a célokhoz, amelyekhez azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték, vagy ha úgy találod, hogy azokat jogellenesen kezelték, (iv) a személyes adatok kezelésének korlátozásához meghatározott esetekben (v) az adatok hordozhatóságához; és (vi) tiltakozás benyújtására, amelyet követően az Te személyes adataidnak kezelése megszűnik, kivéve, ha megállapítást nyer, hogy az adatkezelésnek olyan súlyos jogi okai vannak, amelyek elsőbbséget élveznek a Te érdekeiddel vagy jogaiddal és szabadságoddal szemben, különösen, ha bármely követelés oka végrehajtható; és (vii) a Személyes adatok védelméért felelős hivatalhoz fordulhatsz.

A Rohlik Group a.s. általi adatfeldolgozással kapcsolatos további információkért, beleértve a lehetséges címzetteket is, kérjük, írj a joinus@rohlik.group vagy látogass el www.rohlik.group/Privacy-policy.